DANUBE LOGISTICS A PERTICIPAT LA EVENIMENTUL DE LANSARE ÎN BUDAPESTA A PROIECTULUI DAPhNE COFINANȚAT DE CĂTRE UNIUNEA EUROPEANĂ

Danube Logistics a fost invitată să participe în calitate de membru asociativ în proiectul DAPhNE. Acest proiect presupune crearea unei platforme de lucru (Danube Port Network) care ar face față ineficiențelor cadrului normativ, ar îmbunătăți managmentul portuar și ar dezvolta practicile portuare cu ajutorul instrucțiunilor, recomandărilor și activităților-pilot bazate pe cele mai bune practici elaborate cu scopul de a dezvolta strategia și planul de acțiune. Soluțiile elaborate de consorțiu vor putea fi folosite în calitate de schițe de către reprezentanții a mai mult de 60 de porturi.

Pe data de 20 februarie reprezentanții Danube Logistics au participat la evenimentul de deschidere a proiectului DAPhNE. Evenimentul a adunat mai mult de 50 de experți: reprezentanți ai autorităților portuare, operatori portuari, miniștri ai transporturilor, comisiile fluviale și furnizori de echipamente portuare. În cadrul proiectului s-au întâlnit parteneri din 9 țări Europene (AT, SK, HU, HR, RS, RO, BG, MD, UK) care vor colabora timp de 30 de luni, pe tot parcursul proiectului DAPhNE.

Sursa:https://goo.gl/4dA3xT