DANUBE LOGISTICS A ELABORAT RAPORTUL PRIVIND AMPRENTELE DE CARBON PE TERITORIUL PORTULUI INTERNAȚIONAL LIBER GIURGIULEȘTI

Danube Logistics a elaborat primul raport privind amprentele de carbon în acord cu Protocolul Greenhouse Gas (GHG). Sursele emisiilor incluse în raportul privind amprentele de carbon țin de emisiile de CO2, respectiv și de emisiile echivalente CO2. Inventarierea a fost efectuată pentru anul 2016 pe teritoriul Portului Internațional Liber Giurgiulești.
În conformitate cu abordarea bazată pe activitate și control, Danube Logistics a calculat emisiile de CO2 generate de activitățile operaționale ce pot fi influențate de companie. La baza calculelor stau măsurări reale a consumului de energie electrică și a combustibilului, asigurând un nivel înalt de acuratețe a rezultatelor.
În urma constatărilor făcute reieșind din rezultatele acestui raport, Danube Logistics va depune efort pentru a identifica măsurile care ar duce la reducerea emisiilor cauzate de amprentele de carbon.  

Finalcarbonfootprintingreport.pdf(1.23Mb)